VALMENTAJASI

HENRI BÖHM

PTHENEBHM

Moi!

Olen Henri Böhm Jyväskylästä. Ikää 37v vuotta. Toimin nyt kuudetta vuotta täysipäiväisenä liikunta-alan yrittäjänä. Teen pääsääntöisesti henkilökohtaisia valmennuksia Jyväskylässä ja etävalmennuksia ympäri Suomen. Asiakkaita löytyy myös ulkomailta satunnaisesti. Tavoitteeni on tehdä itselle tärkeää työtä ja välittää se halukkuus auttaa asiakkaalle. Olen valmentanut lukuisia yksilövalmennettavia onnistuneisiin muutoksiin erinäisten tavoitteiden suhteen. Isoin osa asiakkaistani koostuu niin sanotuista tavoitteellisista treenaajista. Elämäntapamuutoksia, painonpudotuksia, kehonkoostumuksen hurjia muutoksia, vahvempia fysiikoita, parempaa terveyttä, eroon päihteistä ja liikuntaa rinnalle tai ehkä kroppa takas kuntoon missä oltiin nuorena tai kenties ohitse siitä. Monesti tärkein tavoite silti kaiken keskellä on voida sisäisesti paremmin. Katsoa peiliin ja tuntea parempaa fiilistä. Minusta päätös muutokselle, tavoitteen asettaminen ja fyysiseen kuntoon panostaminen tukevat sitä merkittävästi. Sellaisia mun asiakkaat ovat. Ihan normaaleja ihmisiä, niitä joilla on tavoite ja haluavat tukea ja ammattitaitoista apua matkalla sinne.

Valmentajana olen sellainen järjen ääni. Vaadin kun olet valmis siihen mutta kannustan kun tarvitset sitä. Osaan myös sanoa millon levätään jos oma pääsi ei anna periksi. Tehdään yhdessä sinusta tehokkaampi versio, ei polteta kynttilää molemmassta päästä. Pyrin kuuntelemaan tavoitettasi ja suunnittelemaan parhaan mahdollisen tavan lähestyä. Meillä jokaisella on hieman erilaiset resurssit tekemiseen ja motivaatiot panostamiseen ja sitä tulee kuunnella. Ei ole yhtä kaikille toimivaa kaavaa koska jokainen meistä on yksilö. Hyvä valmentaja lukee asiakasta ja kuuntelee palautetta, oppii matkalla myös. Tässä hommassa tullaan ammattilaiseksi tekemällä, oppimalla ja sillä kun on halukkuutta auttaa ihmisiä. Asiakaspalvelua ennen kaikkea.

Valmennus paikkoja on rajatusti joten laita rohkeasti viestiä ja kysele avoimia paikkoja jos homma kinnostaa. Alkukartoitus tai tapaaminen eivät maksa mitään.

Terveisin, Hene

OTA YHTEYTTÄ