VALMENTAJASI

HENRI BÖHM

PTHENEBHM

Olen Henri Böhm ja olen koulutettu personal trainer.

Ikää minulla on 34-vuotta ja asun Jyväskylässä. Olen toiminut päätoimisena yrittäjä vuodesta 2018 alkaen.

Valmentajana ehdottomasti vahvuuteni on henkilökohtainen ja yksilöity valmennus.

Haluan opettaa ihmisiä kuinka saada yksinkertaiset ohjeet ja saada silti kovia tuloksia aikaiseksi. Pyrkimykseni valmentajana on keskustella aina juuri sinun kanssasi yksityiskohtaisesti tavoitteistasi ja tavasta, jolla lähdemme niitä lähestymään. Valmentajana olen kannustava ja motivoin ihmisiä tekemään myös omalla esimerkilläni. Tässä hommassa ei ole sitä kaikille sopivaa neuvoa, sillä jokainen on yksilö.

Tietyt perusohjeet toimivat monelle, mutta minun vuosien osaaminen korostuu siinä vaiheessa kun yksilölliset erot tulevat esiin ja mukaan tulee erilaisia elämäntilanteita sekä haasteita arjessa. Minulla on kokemusta kuinka saada selkävikainen asiakas treenaamaan jälleen kivuitta, mutta osaan myös neuvoa esimerkiksi vasta synnyttänyttä lajin pariin. Minun erikoisosaamiseni on erityisesti lihaskasvatuksessa ja lihasaktivaatiossa sekä sen maksimoimisessa. Kaikki mitä opetan  perustuu vuosien ammattitaitoon, tutkimusdataan tai omaan kokemukseeni asiasta.

​Itse olen aktiivinen liikkuja ja minulla on vuosien kokemus joukkuelajeista nuoremmalta iältä jääpallosta ja jalkapallosta. Aikuisiällä on tullut kokeiltua kamppailulajejakin hetken aikaa ja niissä tykästyin erityisesti lukkopainiin. Itse kuntosaliharrastuksesta minun oppimiseni alkoi 12-vuotiaana meidän kodin autotallissa, jossa oli isän tekemät käsipainot ja penkkipunnerruspenkki. Niitä aikani nostelin ja uskaltauduin ensimmäistä kertaa kuntosalille kaverin kanssa. Tässä on nyt kulunut lähes kaksikymmentä vuotta lajin parissa jatkuvasti innokkaana tehden ja siinä sivussa päivittäin uutta oppien. Olen ollut alusta saakka janoinen uudelle tiedolle ja tavoitteeni on ollut oppia jotain uutta liikunnasta joka ikinen päivä. Tietoa ja taitoa on siis kertynyt erittäin paljon vuosien varrella erilaisista aiheista liikuntaan liittyen.

​Nykyisin omiin harrastuksiin kuuluu aktiivinen kuntosalilla treenaaminen 4-5 kertaa viikossa. Sen lisäksi teen erilaisia aerobisia harjoitteita 4-5 kertaa viikossa. Nykyinen filosofiani treeneissä on vuosien kokemuksen jälkeen se, että määrä ei korvaa laatua, vaan laatu korvaa enemmänkin määrää. Se, että teet enempi ei tarkoita, että saat aikaan enemmän kuin muut ja tulokseen vaikuttaa kaikkein eniten tekemisen laatu. Sama pätee syömisessä, jossa laatu ja ajoitus ravinnossa merkkaavat eniten.

​Tärkeintä ei ole se, mistä lähdetään parantamaan, vaan tärkein on se asenne millä tehdään. Sinun pitää haluta muutosta ja minä olen siihen osaava valmentaja auttamaan. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tavoitteistasi yhdessä. Alkukartoitus on aina ilmainen.

OTA YHTEYTTÄ