VALMENTAJASI

HENRI BÖHM

PTHENEBHM

Olen Henri ja olen koulutettu personal trainer.

Ikää minulla on 34-vuotta ja asun Jyväskylässä. Olen toiminut päätoimisena yrittäjä vuodesta 2018 alkaen.

Valmentajana ehdottomasti vahvuuteni on henkilökohtainen ja yksilöity valmennus. Erityinen osaaminen on lihaksen aktivaatiossa ja ruoansulatuksessa ravinnon suhteen.

Pyrkimykseni valmentajana on keskustella aina juuri sinun kanssasi yksityiskohtaisesti tavoitteistasi ja tavasta, jolla lähdemme niitä lähestymään. Valmentajana olen kannustava ja motivoin ihmisiä tekemään myös omalla esimerkilläni.

Minun vuosien osaaminen korostuu siinä vaiheessa kun yksilölliset erot tulevat esiin ja mukaan tulee erilaisia elämäntilanteita sekä haasteita arjessa. Minulla on kokemusta kuinka saada selkävikainen asiakas treenaamaan jälleen kivuitta, mutta osaan myös neuvoa esimerkiksi vasta synnyttänyttä lajin pariin. Taustalla on useita valmennettavia ja heidän onnistuneita muutoksiaan lihaskasvatuksesta ja isoista elämäntapamuutoksista. Minun erikoisosaamiseni on erityisesti lihaskasvatuksessa ja lihasaktivaatiossa sekä sen maksimoimisessa. Kaikki mitä opetan  perustuu vuosien ammattitaitoon, tutkimusdataan tai omaan kokemukseeni asiasta.

​Tärkeintä ei ole se, mistä lähdetään parantamaan, vaan tärkein on se asenne millä tehdään. Sinun pitää haluta muutosta ja minä olen siihen osaava valmentaja auttamaan. Tiedostathan että muutos lähtee aina itsestä ja omasta ajattelusta itseä kohtaan. On syytä tiedostaa miksi asioita tehdään. Asiat tulee tehdä halusta muutokselle eikä pakosta muiden sanelemana. Tekemisestä tulisi nauttia.

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tavoitteistasi yhdessä. Alkukartoitus on aina ilmainen eikä sido sinua mihinkään vielä. Kaikki ketkä ovat valmiita tekemään töitä ja luottamaan minun apuuni ovat erittäin tervetulleita minun valmennus tiimiini!

Laita viestiä "Ota yhteyttä" boxin kautta!

OTA YHTEYTTÄ