VALMENTAJASI

HENRI BÖHM

PTHENEBHM

Olen Henri ja olen koulutettu personal trainer.

Ikää minulla on 35-vuotta ja asun Jyväskylässä. Olen toiminut päätoimisena yrittäjä vuodesta 2018 alkaen. Tiimiini kuuluu keskimäärin 40-50 henkilökohtaista valmennettavaa. Pyrin pitämään tiimin koon järkevänä jotta vastausaika ja asiakaspalvelun taso pysyy laadukkaana. Teen henkilökohtaisia ohjauksia Jyväskylän alueella sovitusti asiakkailleni ja yksittäisiä ohjauksia haluaville.

Valmentajana ehdottomasti vahvuuteni on henkilökohtainen ja yksilöity valmennus. Erityinen osaaminen on lihaksen aktivaatiossa ja ruoansulatuksessa ravinnon suhteen. Asiakaspalvelu on myös vahvuuksia ja osaan keskittyä jokaiseen asiakkaaseen yksilönä hänen tasonsa huomioiden. Yhteinen tavoite teillä jokaisella on kuitenkin olla paremmassa kunnossa ja voida paremmin. Mä opastan sut mielelläni kohti parempaa elämäntapaa ja kovempaa kuntoa.

Valmentajana olen kannustava ja motivoin ihmisiä tekemään myös omalla esimerkilläni. Olen iloinen sinun onnistumisistasi ja kannustan kun askel painaa. Valmentaminen on pääasiassa asiakaspalvelua ja tilanteeseen sopeutumista haasteiden ilmetessä. Pitkäjänteisyys ja sitoutuminen menee aina hätäilyn ja kiireen edelle pitkässä juoksussa.

Minun vuosien osaaminen korostuu siinä vaiheessa kun yksilölliset erot tulevat esiin ja mukaan tulee erilaisia elämäntilanteita sekä haasteita arjessa. Minulla on kokemusta kuinka saada selkävikainen asiakas treenaamaan jälleen kivuitta, mutta osaan myös neuvoa esimerkiksi vasta synnyttänyttä lajin pariin. Taustalla on useita satoja valmennettavia ja heidän onnistuneita muutoksiaan lihaskasvatuksesta ja isoista elämäntapamuutoksista. Minun erikoisosaamiseni on erityisesti lihaskasvatuksessa ja lihasaktivaatiossa sekä sen maksimoimisessa. Kaikki mitä opetan  perustuu vuosien ammattitaitoon, tutkimusdataan tai omaan kokemukseeni asiasta.

​Tärkeintä ei ole se, mistä lähdetään parantamaan, vaan tärkein on se asenne millä tehdään. Sinun pitää haluta muutosta ja ehkä mä olen siihen valmentaja auttamaan. Tiedostathan että muutos lähtee aina itsestä ja omasta ajattelusta itseä kohtaan. On syytä tiedostaa miksi asioita tehdään. Asiat tulee tehdä halusta muutokselle eikä pakosta muiden sanelemana. Tekemisestä tulisi nauttia.

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tavoitteistasi yhdessä. Alkukartoitus on aina ilmainen eikä sido sinua mihinkään vielä. Kaikki ketkä ovat valmiita tekemään töitä ja luottamaan minun apuuni ovat erittäin tervetulleita minun valmennus tiimiini!

Laita viestiä "Ota yhteyttä" boxin kautta!

PS. Minulla on myös youtube kanava mihin teen säännöllisesti kattavia tekniikkavideoita ja avaan myös omaa liikunnallista elämäntapaani teille. Heittäkää kanava myös seurantaan se löytyy nimellä Henri Böhm youtubesta.

OTA YHTEYTTÄ