HENRI BÖHM

Olen Henri Böhm Jyväskylästä. Toimin personal-trainer yrittäjänä ja teen yksilö valmennuksia ympäri Suomea. Kokemukseni kuntosaliharjoittelun parista ulottuu noin 20v ajalle. Osaamiseni perustuu kokemukseen, tutkimuksiin, opiskeluun ja asiakkaiden kautta tulleeseen palautteeseen. Pyrin kasvattamaan ammattitaitoani jatkuvasti jotta voin tarjota mahdollisimman hyvää palvelua asiakkailleni. Tavoite on kehittää myös itseä valmentajana jatkuvasti.

Tarjoan henkilökohtaisia personal-training palveluita asiakkailleni. Tarjoan myös valmiita paketteja treenaamiseen ja ruokavalioihin. Kaikki ohjeet saat step2fit valmennus sovellukseen.

Tavoitteeni on paneutua asioihin yksilön tasolla. Haluan auttaa asiakasta ja parantaa hänen elämän laatuaan. Korjataan ruoansulatus, tekniikat ja huonot tottumukset yhdessä. Pyritään tekemään homma siten ettei muu elämänlaatu kärsi ylitarkan tekemisen ja orjallisuuden kautta. Ihan perus raskasta duunia ja oikein mietittyä ravintoa järkevällä toteutuksella ja vuosien ammattitaidolla.

VALMENNUKSET

Valmennus sisältää kaiken minun tuen ja avun ohjauksia lukuunottamatta. Ohjauksia saa kaikkien palveluiden mukaan erikseen halutessaan. Valmennukset onnistuvat ympäri Suomea. Valmennus tapahtuu sovelluksen kautta. Valmennuksissa pidetään tiiviisti yhteyttä asiakkaan kanssa ja muutoksia tehdään reaaliajassa.

Valmennus tapahtuu sähköpostin tai Step2fit -sovelluksen kautta. Valmennus alkaa aina sillä että otan sinuun yhteyttä ja käymme yhdessä lävitse asiat ja se miten teemme suunnitelman. Kaikki suunnitellaan siis yhdessä ja sinun toiveita ja tavoitteitasi kuunnellen.

PERSONAL TRAINER -PALVELUT

Personal-training palveluita joissa kaikki ohjeet räätälöidään juuri asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Personal-training palveluita joissa kaikki ohjeet räätälöidään juuri asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Valmennuksissa ohjeet räätälöidään tarkasti asiakkaan tavoitteita ja tarpeita tukemaan.

OHJAUKSET

Treenin tueksi voidaan ottaa ohjauksia minkä tahansa palvelun kylkeen mukaan. Ohjauksissa käydään yhdessä läpi haluttuja juttuja ja opettelemme oikeat suoritustavat. Sovitaan toteutus yhdessä. Asiakas maksaa aina ohjaukseen liittyvän kertakäynnin kuntosalille.

Ohjaukset tehdään Jyväskylässä Gym08 kuntosalilla. Asiakas maksaa aina oman kertakäyntintä salille. Salin jäsenille tätä kulua ei tule.

VALMISPAKETIT

Valmispaketti on valmis treeniohje, joka ei sisällä minun apua, tukea eikä muokkauksia. Hinta saadaan tämän takia edulliseksi. Valmispaketissa on ohjeet ja suunnitelma tehokkaaseen treenaamiseen.

Ohjeet toimitetaan PDF-muodossa sähköpostiin. Voit ladata valmispaketit myös Step2fit -sovellukseen PDF-tiedostossa olevan linkin kautta. Kirjaudu sovellukseen niin paketti näkyy sinulla.

Step2fit

Palveluissa käytettävä puhelinsovellus: Sovelluksen kautta saat ohjeet harjoitteluun ja seurantaan. Sovellus otetaan käyttöön valmennuksissa. Saat myös valmispakettien ohjeet Step2fit sovellukseen 3kk jaksolle ilmaiseksi joka ostolla. Halutessa voit ostaa sovellukseen lisäaikaa myös valmispaketeille sen jälkeen. Valmispaketti toimii 3kk ilmaiseksi lunastuksen jälkeisestä päivästä.

Sovelluksen voit ladata puhelimeesi ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Apple

Android

Asenna sovellus puhelimeesi. Saat ohjeita puhelimeesi valmennukseen liittyen. Valmennuksessa tapahtuva seuranta tapahtuu sovelluksen kautta. Valmispaketit saat ladattua itse sovellukseen tilauksen jälkeen.